Englene

Kennel Sea Perto har eksistert siden 2006. Navnet eies av både Heidi og Janne Linnerud. Vi har begge drevet med Australian Shepherd, og Sea Pertos første kull var etter N S LCH N UCH N VCH BH Meet MyOwn Timea Nagy "Mynta" og N UCH Dancing Skies Bronco Billy "Billy". Kullet ble født 4 jauuar 2008 og fra det kullet fikk jeg min elskede og uerstattelige Mosa, Memory of Brandy av Sea Perto. Vi rakk å få opprykk til LP kl 3 og starte en gang i B spor NBF da hun var 2.5 år gammel, før alle skadene kom. Mosa måtte tilslutt avlives i oktober 2014, etter tilsammen 6 operasjoner og uendelig mange timer med rehabilitering og annen behandling. Hun er dypt savnet, og var virkelig en "once in a lifetime-hund. Mosa ble bare 6 år.

Mosa

bildet er tatt fra Sølen, da vi var tatt ut til rekluttlaget i spor, NBF

 

Sviffer

Sviffer var min andre aussie som jeg fikk i 2005. Han het BH Hakinos Dwalin Dole og var storsjarmøren. Det er nesten så en tror Sviffer går igjen i Smurfen, for de to er veldig like på mange måter. Sviffer og jeg vant mye innen lydighet, og bilde her er fra da vi ble klubbmester i LP ELITE på Stavsøra, på Schærerhundklubben sin avd på Nordenfjeldske.

Desverre hadde Sviffer Spondylose og han fikk også hjerneslag. Men vi rakk å få en offosiell 1. premie i LP Elite før han ikke kunne trenes så mye. Sviffer ble også viltsporchampion etter at han hadde hjerneslag, på bare tre prøver! Sviffer ble bare 7 år.

Bruno

Bruno var min førest Aussie. Han het NUCH Ki-Ro-Ma's Bruno Rustler, og han fikk jeg 6mndr gammel i 2003. Han var meget vakker ustillingsmessig, men vi hadde nok litt forskjellige mål og ønsker når det kom til konkurranser og trening :) Bruno ville helst titte på kaninene, leke med elgen eller lukte på blomstene i naturen, i stedet for å trene. Men snill som dagen var lang. Bruno var desverre sterkt angrepet av forkalkninger i ryggen og han fikk heller ikke oppleve alderdommen. JEg har ingen bilder av han på hverken pc eller facebook, men skal finne noen fra en gammel pc.