Nyheter

20 desember 2016

Siri fødte 7 nydelige valper i dag, og de har flere forskjellige farger. Det er 4 jenter og 3 gutter. Guttene er brindle og jentene er to røde og to tricolor. Alt bra med mor og barn.

Flere oppdateringer kommer senere og så klart med flere bilder. Se også under "Valper"

 

Oktober 2016;

JIPPI :) Siri har fått løpetid, og vi forventer parring i slutten av uke 42 eller begynnelsen av uke 43 :)

Fosen brukshundklubb, Rallygruppa, arrangerte 24 sept 2016 Klubbemsterskap i Rallylydighet. Det ble debuten for Siri, og jammen ble vi ikke Klubbmestre i RL kl 1!! :) :)

Smurfen og jeg deltok i RL kl 2, og vi vant den også!! I tillegg var det en uhøytidelig agilitykonkurranse, og den vant også Smurfen!! Tiden var knappe 2 seunder mer enn vinneren av stor klasse!!!

Foto; Susan Ervik

Vi er så heldig å få lov å bruke denne nydelige hannen til vår Siri ( Migeva La La Love).

Han heter NORD UCH DKJV-13 Lafayette Cymraeg Ci og er en flott, engarsjert, vakker, lettlært og trivelig hannhund. Vi gleder oss til valper! Løpetid ventes høsten 2016 Foto Silje Kathrine Bjarkøy

Sammen med Siri tror vi at dette blir et flott kull for kjærlighestfulle hjem, for en aktiv familie. Om du ønsker valp fra dette kullet, er det ingen krav til at valpekjøper må konkurrere i en spesiell gren, men de fleste hunder liker å bruke hodet sitt i for eks Rallylydighet, lydighet, spor og agility, og bevege seg mye i skog og mark.

29 og 30 aug 2016, Steinkjær

 

Smurfen debuterte i Rallylydighet kl 1 og ble nr 3 med direkte opprykk til klasse 2, bare to poeng bak vinneren. Vi hadde best tid. Dagen etter startet vi i kl 2 og vant med hele 200 poeng, og direkte opprykk til kl 3 :)